15. heinäkuuta 2012

Bulgarian tuliaiset

Bulgariassa oli paljon kaikenlaista bilevaatetta sun muuta rääsyä, mutta mä en jostain löytänyt sieltä paljoa mitään kiinnostavaa. Vaikka tietysti ihan yrittämällä yritin tuhlata kaikki vaihtamani rahat. No löysin mä sentään jotain ja aattelin siis ne esitellä täällä tänään.

Ekaksikin näin siellä yhet vähän erikoisemmat kengät, jotka päätin jo heti matkan alussa ostavani.
Näitä ihania pitsisaappaita oli siellä kaikissa ihanissa väreissä. Olisin halunnut sellaiset ihanan kesäiset valkoiset, mutta tarkemmin ajateltuna ne eivät olisi olleet kovin kauaa valkoiset minun käytössäni. Siellä oli myös sinisiä, vihreitä, beiget, punaisen eri sävyjä ja nämä mustat tietenkin. Katselin kauan eri paikoista hintoja ja värejä ja kokoja. Koolla meinaan siis sitä, että siellä oli sekä pitkä-, että lyhytvartisia saappaita. Sain nämä tingittyä 30 levaan, kun äitini ostini samasta kojusta sandaalit. Näin näitä pitsisaappaita paikallisilla tytöillä ja ne näytti todella kivalta. Tykkään näistä kovasti ja näitä ei pitäisi ihan heti tulla täällä Suomen katukuvassa vastaan....vielä.

Löysin minä sieltä sitten vielä yhdet toisetkin kengät. Nämä ostin itseasiassa lähinnä Katjan yllyttämänä.
Siellä oli Converseja kaikissa ihme väreissä, oli neon värejä ja monia monia muita. Ihasteltiin ekaksi niitä neonvärisiä Converseja, mutta ne ei loppuenlopuksi ollutkaan kovin kivan näköistä matskua. Itse ihastuin näihin turkoosin värisiin. Ne ei tietenkään tässä kuvassa näytä yhtään turkooseilta vaan pikemminkin vaaleansinisiltä, mutta ne on silti ihanan silmiinpistävät. Mä en oo pahemmin ite juurikaan Converseja käyttänyt, muutenkuin jotain feikkihalppisversioita joskus nuorempana, mutta lankesin kuitenkin ostamaan nämä. Me metsästettiin näitä monesta paikasta ja kun viimein päädyttiin ostamaan nämä, niin heti seuraavasta kojusta olisi saanut saman väriset 5 levaa halvemmalla.
Me kuitenkin tutkiskeltiin niitä vielä tarkemmin ja niissä oli jonkin verran eroja. Esimerkiksi niissä toisissa oli erilainen vuori kuin näissä. Sellainen epäConversemainen. Se mistä itse tykkäsin niissä toisissa oli se, että niissä oli tuo Converse merkki ommeltuna versiona, kuin näissä mitkä me ostettiin, se on ns. maalattu suoraan kankaalle. En sitten tiedä miten se on niissä ihan aidoissa kengissä. Olen kuitenkin tyytyväinen ostokseeni.

Kenkien lisäksi löysin sieltä pari todella kivaa hupparia.
Ekaksi ostin tämän ihanan Jack Daniel's hupparin, koska se oli yksinkertaisesti vaan niin magee. Ostettiin Antille myös sellainen valkoinen T-paita, jossa on tuo sama kuva, kuin tuon hupparin selässä, niin ollaan tosi samiksii :D Siellä löytyi Jack Daniel's toppejakin ja niitä näkyikin vähän turhankin monella tytöllä päällään. Itse tykästyin kuitenkin tähän huppariin enemmän kuin siihen toppiin. Se onkin ollut jo hyvässä käytössä kotona ja kaupassa käydessä.

Toinen huppari löytyi viimeisellä kauppakierroksella ennen lentokentälle rientämistä.
Mun oli ihana pakko päästä tuhlaamaan mun viimeiset 30 levaa johonkin ja löysin eräästä ruuhkaisesta kojusta tämän iiiihanan pehmoisen ja ohuen kevyen Bench hupparin. Silmiini pisti ekaksi tuo hupun vähän erikoinen pääntie ja ihastuin siihen täysin. Kojussa oli sillä hetkellä hirveä hulina, kun myyjät yrittivät saada muita asiakkaitaan päättämään ostoksistaan ja minä äkkäsin siihen väliin vaan, että minkähän hintanen tämä huppari mahtaa olla ja myyjä tokaisi, että 35 levaa. Sanoin myyjälle, ettei minulla ole enää kuin 30 levaa jäljellä, koska olemme juuri lähdössä lentokentälle ja hän myi sen minulle siihen hintaan. Nice! Just ihana huppari, tosin vähän hiostava vielä hellekeleillä. Tykkään, kun se on tuommoinen vähän pidemmän mallinen.

Muita vaatteita en sieltä ostanutkaan. Yhden kesähatun ja lentokentältä löysin vielä uuden hajuveden.
Escadan Sexy Graffiti. Aikas super ihana kesätuoksu. Löysin siis uuden suosikin. Oonkin tuota vanhaa Escadaa käyttänyt melko ahkerasti :) Nyt riittää taas hetkeks aikaa.

Vähän tuli osteltua näköjään. Ostin mä jopa yhden rantapallon ja semmosen uimalaudan (mikälie) ja loput rahoista menikin sitten ihan vaan ruokiin ja juomiin ja siihen yhteen viinienmaisteluretkeen. Mä olinki sit yhdessä vaiheessa joku kävelevä rahanvaihtopiste, kun mutsi ja Katja vaihteli aina multa eurot levoihin :D

Pysyinpähän aineski mukavasti kesälomabudjetissa ja onneks perjantaina oli palkkapäivä, ni ei oo ihan kauheeta rahapulaa tässä.

Huomenna takas töihin, iiiks! Siellä odottaa varmaan sellanen työvuori, että kuolen jo heti ekan viikon aikana. Se on aina niin kivaa, kun on ite jo pitäny kaikki lomat ja duunikavereilla on vielä pitämättä. Meikällä on seuraava loma sitten varmaan vasta joulukuussa. Nies -_- että semmosta taas tällä kertaa.

4 kommenttia:

  1. Tuollaisista pitsisaappaista olen itse haaveillut passiivisesti jo monta kesää ja todella harmittaa kun Suomessa niitä ei ole missään :( Noi on niin hienot! :)

    VastaaPoista
  2. Joo ne on mustakin ihan superkivan näköset! Kaveri sano, että niitä olis ollu nyt jo Suomessakin joissain kaupoissa, mut en oo kyl ite nähny vielä missään. Ehkä niitä löytyy sitten ens kesänä joka kaupasta, kun siellä on nyt niitä pitsiballerinoja jo joka paikassa :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi1/8/12 17:55

    Noita pitsisaappaita, ihan samanlaisia oli Seppälä kesän alussa pullollaan..

    VastaaPoista
  4. aa joo. Mä näinkin yhdessä blogissa tämmöset samantyyliset ja siinä oli kerrottu, että ne oli Seppälästä. Ne on sit vaan menny multa ihan ohi :D Olis varmaan pitäny ostaa Bulgariasta jotkut vähän erikoisemman väriset.

    VastaaPoista