28. lokakuuta 2012

Halloween 2012

Halloween taas tuli viimein ja kaikki meni aivan loistavasti. Sain tehtyä tarjoilutkin aivan suunnitelmien mukaisesti ja ihan kaikki ruuat mitä oli, meni. Ei jäänyt oikeastaan mitään mulle ja Antille, sen jälkeen kun vieraat olivat lähteneet. Yks avaamaton karkkipussi jäi vaikka karkkiakin oli tuotu ainakin 9 pussia. Mieletöntä. Sipsitkin hävis ihan kaikki ja kakut ne vasta hävisivätkin.
DSC_0002 (2)
Tässäpä tämä minun Halloween voileipäkakkuni nyt on. Minulla oli visiona tehdä ns. pelottava pellen pää ja vaikka vähän epäröinkin, että miten sen koristelen, niin se onnistui loppuen lopuksi paremmin kuin osasin odottaa.
DSC_0003 (2)
Täytteinä oli perinteinen kinkkupaprikatäyte ja ruohosipulituorejuustotäyte pienellä määrällä pepperoni-salamia höystettynä. Se oli tosi hyvää ja kelpasi vieraillekkin. Siitä ei edes jäänyt mitään seuraavalle aamulle. Saattoipa olla ehkä vähän liiankin pieni, mutta ajattelin, että tarjoiltavaa tulee niin paljon, etten sitten tee mitään ihan jättimäistä kakkua.

DSC_0012DSC_0013
Tässä on vasta osa illan tarjoiluista. Nakkimuumioitakin tein, mutta nekin hävisivät niin nopeasti, etten muistanut edes kuvaa ottaa. Niitä olisi oikeastan toivottu hieman lisää, mutta ei oikein aika riittänyt. Tehtiin niitä vielä silloinkin, kun osa vieraista oli jo ehtinyt saapua paikalle. Vähän jäi taas viimetinkaan.

Boolia en tänä vuonna tehnyt, koska sen perinteisen herkkuboolin ainekset maksaa aika paljon, niin halusin kokeilla jotain uutta. Tehtiin siis Antin kanssa tuo metsämansikkaliköörillä terästetty hyytelö. Siihen ei tarvinnut kuin litran mansikkajuissia ja puolen litran likööri, sekä olikohan se 15 liivatelehteä. Kuullostaa hurjalta määrältä, mutta ainakin se hyytelöityi ja oli tosi hyvää. Tosin joissain kohdissa se likööri maistui vähän ehkä liiankin voimakkaasti :D


Mä just tossa kuvia seilaillessani tajusin, ettei musta ollutkaan yhtään kokovartalokuvaa, missä se mun mekko olisi näkynyt hyvin. Ryhmä kuvia tuli otettua varmaan 20, mutta osa niistä oli sumeita ja siellä oli varmaan vaan kaks semmosta kuvaa missä olis oikeesti näkynyt kaikki :D En uskalla julkaista niistä vielä yhtään, kun en ole saanut kaikilta muilta siunausta edes yhden hyvän ryhmäkuvan julkaisuun, johon kaikki olisivat tyytyväisiä.
DSC_0059
Minä ja mun ihana ja kaunis Kristani. Siellä oli mitä mahtavimpia asuja. Oli meksikolaista showpainijaa, secret service agenttia, lentokapteenia, Prätkähiirtä, keijukaista, pupua ja kissaa ja vaikka mitä. Olin erittäin ylpeä ja iloinen kaikkien panostamistaan asuista.
DSC_0008DSC_0058
Kaiken ruuan mässyttämisen lisäksi meillä oli myös muita illanviettotapoja, kuten beerpong ja singstar. DSC_0060DSC_0066
IMG_0915
Beerponghan on ainakin kaikista jenkkileffoista tuttu pingpongista sovellettu juomapeli, jossa pingispalloa heitetään vastapuolen mukeihin ja sinne osuessaan vastapuolen pelaaja joutuu juomaan kyseiseen mukiin osuneen juoman. Me pelattiin sitä aina 2vs2, kun niitä mukeja oli sen kuusi mukia ja niihin meni yhteensä ainakin yksi tölkillinen juotavaa.

DSC_0069 (2)Ärsyttää nyt tämän bloggerin kuvan lisäys juttu. Olkoon sitten noin prkl. Joka vuonna on aina joku joka haluaa laulaa Singstaria ja sittenhän sitä kans lauletaan. Multa löytyy ainakin Singstar SuomiPop ja Suomihitit ja pari jotain missä on vaan englanninkielisiä biisejä, mutta Singstar Suomisuosikit vielä puuttuu. Eipä niitä juuri muuten tulekkaan pelattua, kun just tämmösissä kotibileissä vaan.

Mutta semmosta meininkiä meillä oli tänä vuonna. Onnistui sentään vähän paremmin kuin viime vuonna, kun jengi alkoi sammua jo ennen kymmentä :D Tänä vuonna menin nukkumaan joskus puol viideltä kaiketi ja osa vieraistakin jäi meille yöksi.

Lauantaina me sitten nukuttiin pitkään ja herättyämme tilattiin pitsat ja kebabit ja katottiin Paranormal Activity 2 ja 3. Se kolmas osa ei ollut enää niin hyvä. Se oli sinänsä kiva kun se vähän valas sitä niitten tyttöjen taustoja ja menneisyyttä, mutta se jäi niin lyhyeksi, että alkoi loppuenlopuksi vaan ärsyttämään :D Illalla pelattiin vielä vähän Buzz tietovisaa ja lopulta viimeisetkin vieraat lähti joskus ysin jälkeen kotio. Ihan loistava viikonloppu oli taas ja ei ees oo sellanen ylirasittunut olo. Että huomenna jaksaa taas tehdä töitä :D

DSC01280
Vampyyri kiittää ja kuittaa kaikkia paikalle saapuneita ja toivottavasti kaikilla muillakin oli yhtä hauskat Halloween partyt kuin meillä oli!
DSC_0055
Tähän loppuun vielä ihana Halloween yön tunnelma kuva meidän etuovelta :)

Btw, musta ois tosi kiva lukea myös muitten Halloween partyista, joten tähän voi vapaasti kommenttina laittaa linkkiä omaan blogiinsa. Luen varmasti kaikki!

4 kommenttia:

  1. Pakko sanoo, että aivan upean näköinen toi pellekakku!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  3. Teilläkin näytti olleen hauskat juhlat :) Munkin mielestä toi pellekakku on aivan mahtava! Meillä se meni tosiaan niin päin, että koristeluihin panostettiin enemmän ja tarjoiluihin vähemmän. Ensi vuotta odotellessa!

    VastaaPoista
  4. Kiitti :) Joo tosiaan ensi vuotta odotellessa. Mulla oli kyllä paljon kaikenlaisia suunnitelmia koristelujen suhteen, mut en sit ehtinykkään toteuttamaan niitä, vaikka olin ottanut yhden ylimääräsen vapaapäivän töistäkin :D

    VastaaPoista