7. lokakuuta 2012

Onnistunut päivä!

Eilen oli tosi onnistunut päivä, kun herättiin Antin kanssa ajoissa ja lähdettiin shoppailemaan. Mä en ymmärrä, mitä ne sääennustajat taas yrittää kusettaa, kun eihän tuolla oo satanut juuri yhtään. Pelkkää auringonpaistetta ja hyvä niin! Must jotenki tän kesän sääennusteet ei oo muutenkaan pitäny yhtään paikkansa ja sama linja jatkuu näköjään syksyn sääennusteisiinkin. Ei siis tiedä yhtään mitä on tulossa.

Mutta niin, palataan siihen eiliseen. Lähdettiin heti kympiltä aamulla Itikseen ja käytiin ekaks tuhlaamassa H&M:ssä ne mun viimeks saamat kaks 5 euron lahjakorttia. Siellähän siis oli alennukset käynnissä, mutta en jäänyt valikoimaan niistä mitään vaan etsin sieltä suoraan ne vaatteet joita olin jo tiiraillut aikasemmin netistä.
Mukaan lähti siis kolme paitaa tai mekkoa, mitä lie.
DSC_0005

Ekaks löyty tämä ihana mekkomallinen huppari. Se on varmaan ollut jossain mainoksessakin tai ainakin jossain blogeissa oon sen nähnyt ja nappasin sen tietysti itellenikin mukaan.
DSC_0006

Se on ihan super mukava päällä. Harmi vaan, että S koko oli mulle hieman liian löysä päällä ja hihat aikas pitkät, mutta kun siitä ei löytynyt XS kokoa, niin päätin silti ostaa sen S:nä. Vaikkei se nyt ollutkaan ihan niin tyköistyvä kuin olisi voinut olla, mutta on ainakin lämmin talvella ja mukava päällä. Hinta oli suht riipaiseva 29,95€, mutta olin jo päättänyt ostaa sen, joten onneksi mulla oli se yksi 5€ lahjakortti.
DSC_0011
Toinen jo valmiiksi netistä katottu tapaus oli tämän musta mekko. Se näytti livenä vähän ei-niin-houkuttelevalta, mutta päätin kuitenkin kokeilla sitä ja se on IHANA! Mulla on ollut jo pitkään suuressa kulutuksessa yks Onlysta aikoinaan ostamani musta pitkänmallinen paita, jossa on tuommoinen samanlainen sauma mistä lähtee tuo helma. Se on siinä vaan paljon ylempänä, mutta se on silti saman tyylinen ja tosiaan se on jo niin puhki kulunut, ettei sitä oikeen kehtaa enää edes käyttää. Tästä tuli siis sille uusi korvaava paituli ja uskon tämänkin olevan jatkossa suuressa kulutuksessa. Näitä oli myös eri väreissä ja vois ehkä joskus käydä hamstraamassa sieltä pari lisää. Tosin tämänkin hinta suht kallis 19,95€.

DSC_0004DSC_0008
Sitten löytyi vielä tämä ihana Pink Floydin paituli. Sitä en ollut etukäteen himoinnut netistä, mutta nappasin sen kokeiluun ja se on just jees. Ihanan kevyt päällä ja tykkään tosi paljon. Tämäkin paita muistuttaa yhdestä vanhasta lemppari paidastani, jossa oli just tollain eri väriset hihat. Vissiin mustat hihat ja valkoinen muuten, mutta siinä oli jotain eläimien kuvia :D Ei oo tainnu mun vaatemakuni sittenkään muuttua yhtään aikuiseksi kasvamisen jälkeen. Heh. Käytin sen toisen 5€ lahjakortin tähän, mutta koska niitä ei voi käyttää samaan aikaan (tai ei ainakaan viime kerralla saanut), niin annoin sen Antille ja Antti osti sitten tämän paidan mulle. Se maksoi kans sen 19,95€. Maksoin Antille kympin takas ja se oli kuulemma sillä sujut. Ihana köyhä opiskelija avopuolisoni on niin "ritarillinen" :D <3

H&M:stä suunnattiin Clas Ohlsoniin, koska halusin ostaa magneetteja niitä mun Hamahelmistä tehtyjä Bubble Bobbleja varten. Ja sieltä löytyikin just sopivasti sellainen pikku pussukka erikokoisia magneetteja sopivaan hintaan. Ostettiin samalla sellanen ovisilmä, kun luin joskus olikohan se Enyan blogista, hänen tehneen kalansilmäobjektiivin ovisilmästä ja Pringlespurkista :D Pakko kokeilla joskus!
DSC_0015
Nyt on Bubble Bobblet kivasti koristamassa jääkaapin ovea. Tai oikeestaan pakastimen ovea, koska jääkaapin ovi on jo ihan täynnä kaikenlaisia postikortteja sun muita valokuvia.

Clas Ohlsonista suunnattiin seuraavaksi Jyskiin hakemaan sohvalle uudet tyynyt, koska edellinen jättiläissohvatyynyni on jo niin kulunut, että se tyynynpäällinen on totaalisen revennyt. Liekkö kovassa kulutuksessa revennyt tai sitten Osku on kaivanut taas pesää.
DSC_0001DSC_0003
Mutta anyway, Jyskistä löytyi tämmöiset just jees 50x50cm tyynyt 7€/kpl ja ostettiin niitä kolme. Kaksi vihreetä ja yksi musta, koska se edellinenkin oli mustaa kiinalaista silkkiä. Näissä on vähän samanlaista tyyliä, kuin siinä edellisessäkin, niin nää sopii meiän olkkariin paremmin kuin hyvin. Meillä on tuommoset ikivanhat ruskeat nahkasohva + nojatuolit, mutta ne hoitaa asiansa, niin miksi niitä vaihtamaan :D Ehkä sitten joskus, kun Antti tienaa miljoonia, niin voidaan ostaa meidän omaan kämppään ihan uus sohva.

Jyskin jälkeen haettiin Mustista & Mirristä vielä Oskulle ruokaa ja sit lähdettiin viimein kotio päin. Ehdittiin suorittaa kaikki shoppailut mukavasti ennen ruuhkia.

Kotona hoidin vielä eilisen siivoilut loppuun eli pesin lattiat ja tiskasin ja pesin pyykkiä. Siivoilujen jälkeen tehtiin ihka ensimmäistä kertaa ite kalakeittoa :D Pilkoin sitä kalaa varmaan puol tuntia ainakin. Siitä tuli itseasiassa just semmosta kuin pitikin. Näytti ainakin ihan mutsin tekemältä. Ainoo vaan, et suolaa ois voinu laittaa himpun verran enemmän. Ihan perus moka, mut sitähän voi aina lisätä myöhemminkin. Ruokaillessamme me katottiin blueraylta Inception. Oon käyny kattoo sen leffateatterissa sillon aikoinaan ja ostin sen blueraylle aika pian kun se julkaistiin, mutta nyt vasta avasin sen muoveista :D Meillä on itseasiassa aika montakin semmosta leffaa, jotka on vielä avaamattomana hyllyssä. Ei vaan aika riitä kaikkeen.

Illalla tehtiin vielä jonkun matkaa sitä Antin naamiaisasua. Kädet oli sen jälkeen ihan rakoilla. Toivottavasti saadaan se ajoissa valmiiksi.

Näin muuten yöllä tosi sekoja unia. Oiskohan tuo Inception vähän vaikuttanu asiaan :D

Ulkona paistaa taas kivasti arska ja on mukavan pirtee olo, että vois tässä vaikka viimein alottaa sen omankin naamiaisasun tekemisen. Ihan kuin olisin kuullut tuon joskus ennenkin....

Aurinkoista sunnuntaita! Mo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti